Boerderijkampen

Ben je een echte dierenliefhebber? Wil je wel eens meewerken op een echte boerderij waar je de dieren mag eten geven, mee gaan wandelen en verzorgen? Wil je wel een handje helpen bij het opruimen op de boerderij?

Vind je het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Om van allerhande materialen de meest coole dingen te maken? Dan moet jij zeker meedoen aan dit kamp, dat georganiseerd wordt in samenwerking met Kinderboerderij de Heihoeve.

De alpaca’s, geitjes, kleine paarden, konijntjes en ezels kijken alvast uit naar jouw lieve verzorging op de kinderboerderij!

Data

  • Periode 1: 8 t.e.m. 12 juli
  • Periode 2: 22 t.e.m. 26 juli
  • Periode 3: 26 t.e.m. 30 augustus

Uren

8u - 9u: opvang

9u - 16u: kamp

16u - 17u: opvang

Voor wie?

  • Kinderen van 7 jaar (°2012) gaan in september naar 2e leerjaar
  • Kinderen van 8 jaar (°2011) gaan in september naar 3e leerjaar
  • Kinderen van 9 jaar (°2010) gaan in september naar 4e leerjaar
  • Kinderen van 10 jaar (°2009) gaan in september naar 5e leerjaar

Dagindeling

Voormiddag: op de boerderij

In de voormiddag verzorg je samen de dieren, ga je ermee wandelen maar moet je ook wel eens helpen om de stallen proper te houden. Tussendoor speel je een leuk ontspanningsspel. Zo doen we een zoektocht doorheen de boerderij. Herken jij het dier op de foto? Bij goed weer palmen we de wei in en spelen we leuke waterspelletjes.

Namiddag: lekker creatief

In de namiddag is er tijd om te knutselen, maar ook dan zijn de dieren niet ver weg. We knutselen in het thema van de boerderij en als afsluiter van de dag mag je de geitjes nog even gaan knuffelen. Je knutselwerkjes krijg je mee naar huis. Zo heb je op het einde van de week thuis je eigen mini boerderij!

Inschrijven

Vanaf 19 maart 2019 om 10 uur kan je inschrijven op www.geel.be/boerderijkampen 

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een betalingsuitnodiging waarmee je je inschrijving definitief kan maken. Het kamp kost 84.70 euro voor een volledige week, mensen met een vrijetijdspas krijgen 50% korting ( 42.35 euro).

Annuleren

Als je annuleert binnen de termijn van 14 dagen na inschrijving, dan krijg je het inschrijvingsgeld helemaal terug (min 2,50 euro administratiekosten).

Als je later dan 14 dagen na inschrijving annuleert, dan krijg je de helft van het inschrijvingsgeld terug (min 2,50 euro administratiekosten).

Als je minder dan 14 dagen voor het kamp annuleert, dan krijg je geen geld terug, ook al heb je je nog niet zo lang daarvoor ingeschreven.

Ziek?

Twee of meer dagen ziek? Bezorg ons een doktersbriefje en een rekeningnummer (met naam, adres en rijksregisternummer van de rekeninghouder), dan schrijven we het inschrijvingsgeld van de gemiste dagen over (min 2,50 euro administratiekosten).

Je mag een doktersbriefje binnenbrengen tot twee weken na het kamp.

Als je maar één dag ziek bent, dan krijg je geen inschrijvingsgeld terug.

Locatie

Alle activiteiten vinden plaats op kinderboerderij de Heihoeve, Kleinemeerdijk 21 te Geel.

Eten en drinken neem je zelf mee. Drinken kan je ook aan democratische prijzen kopen.