Geels Kampioenschap Buikschuiven

Op zaterdag 25 juni 2022 organiseren we van 13 tot 17 uur voor de derde keer een kampioenschap buikschuiven, op gigantische luchtkussens (30m) in de tuin van het zwembad. Inschrijven kan vanaf 28 mei.
#sportersbelevenmeer

 

In de eerste ronde mag elke deelnemer drie keer schuiven, in de tweede ronde (de finaleronde) mag elke deelnemer nog een keer. De ploeg met het hoogst aantal geschoven meters mag zich kampioen noemen van het Derde Geels Kampioenschap Buikschuiven.

Voor wie?

Gezinnen, vrienden, collega's... vorm een team van vier personen en schrijf in. De deelnemers moeten minstens 6 jaar oud zijn. Als één van de deelnemers jonger is dan 8 jaar, dan moet die begeleid worden door een volwassene (18+). De volwassene hoeft geen lid van het team te zijn en mag gewoon toekijken.

Procedure

Inschrijven kan vanaf 28 mei 2022 om 10 uur 's ochtends, de link naar het inschrijvingsformulier verschijnt tegen dan op deze pagina.
Jullie kunnen inschrijven tot en met 23 juni.

Het aantal plaatsen is beperkt. Als we jullie inschrijvingsformulier hebben ontvangen, bekijken we of er nog plaats is en sturen we een mail met praktische info over de betaling. Als jullie betaling binnen is, is de inschrijving definitief.

Zijn jullie ingeschreven, maar kunnen jullie onverwacht toch niet aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar sport@geel.be, dan kunnen we jullie plek nog aan een team op de wachtlijst geven.

Bedrag

€ 12,00

Per team betalen jullie 12 euro inschrijvingsgeld. In dat bedrag zijn begrepen: inkom zwembad + een drankbonnetje voor elk teamlid.

Supporteren is gratis, zwemmers betalen inkom.

Meer info

Schuiven kan alleen in zwemkledij. Zwemvliezen en zwembrillen zijn niet toegelaten.
Er is een prijs voor het team met de origineelste outfit.