Buurtencentrum den alleman

Den alleman is een plaats waar iedereen mag binnenwandelen! Buurtencentrum den alleman is een ontmoetingshuis van de dienst gelijke kansen. Er komen veel mensen uit de sociale woonwijken. Het team wijkwerking werkt in den alleman.

Ontmoetingsplaats

Het buurtencentrum is een gezellig café, waar u terecht kunt om elkaar te ontmoeten en een babbeltje te doen. U kunt er de krant lezen , een spelletje spelen of iets drinken voor 0,60 euro.

  • Op donderdag is er verse soep (van september tot april) en tijdens de openingsuren van het café kan je er een croque eten.

Computers en internet

Er zijn 5 computers met internet en een printer. Wie computerhulp nodig heeft kan op donderdagnamiddag langskomen. Ook als het geen café is, kunt u hier de computers gebruiken. Kinderen en jongeren kunnen hier voor school komen werken.

Activiteiten

Den alleman wordt opengehouden door vrijwilligers. Die zorgen er samen voor dat alles aangekocht is en dat het café opengehouden wordt in de namiddag (behalve op dinsdag en woensdag). De vrijwilligers organiseren ook activiteiten zoals een kien- of een kerstfeest. 

Voor wie?

  • Iedereen die graag gezellig iets komt drinken.
  • Mensen die graag vrijwilligerswerk doen in ‘den alleman’.