Cambio: geniet nu van gratis instap!

Autodelen met cambio? Da's goed voor je portemonnee, zonder zorgen en milieubewust! Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van cambio? Registreer je dan nu, want je geniet tijdelijk van gratis instap, dat is 35 euro korting. Deze actie is geldig tot eind oktober 2022.

Er zijn momenteel al drie locaties in Geel waar je een cambio-deelauto kunt ontlenen. Cambio autodelen is een flexibele formule waarbij op verschillende locaties in Geel dag en nacht een auto klaarstaat voor de gebruikers (zowel particulieren als organisaties en bedrijven).

Stap nu gratis in

Momenteel kun je gratis instappen, ter waarde van 35 euro, deze actie loopt nog tot eind oktober 2022. Geef de code ‘gratisinstap22’ in bij inschrijving via de website van cambio en het bedrag wordt automatisch verrekend. 

Hoe werkt cambio autodelen?

  • Wie aansluit bij cambio krijgt toegang tot het cambio-wagenpark en dit voor alle deelwagens in heel België. De gebruiker reserveert de auto van zijn keuze waar hij dat wenst.
  • Reserveren kan dag en nacht, zowel telefonisch, via internet als via de app. Zo is deze dienst voor alle inwoners bereikbaar en niet enkel voor wie over smartphone en mobiel internet beschikt. De auto kan zowel voor korte tijd (een uur) als een langere periode (een dag, een week of langer) ontleend worden. De gebruiker haalt de auto af aan zijn standplaats en brengt hem daar terug aan het einde van de rit. Afhalen en terugbrengen kan de klok rond, zeven dagen per week. Openen van de wagen gebeurt met de cambio chipkaart of met de cambio-App.
  • Gebruikers betalen een beperkt maandelijks abonnement (4 of 8 euro) en betalen verder enkel in functie van hun gebruik. Wie veel rijdt betaalt wat meer, wie een maand nauwelijks rijdt betaalt enkel het abonnement en die ene of paar ritten. Alle kosten zitten in de prijs inbegrepen (verzekering, brandstof!, …), vaste kosten vallen weg.

Doe jij je voordeel met cambio? Doe de test op www.geel.be/cambio

Gepubliceerd op maandag 19 september 2022 14 u.