Concessies in vernieuwd sportcentrum Axion

We zoeken uitbaters voor een horecazaak en voor een fitnesszaak in het vernieuwde sportcentrum Axion. Interesse? Stel je kandidaat, het verplicht je tot niets. Eens de kandidaturen binnen zijn en we een eerste selectie hebben gemaakt, voeren we gesprekken met de geselecteerde kandidaten over de voorwaarden van de consessies. De uitbaters moeten de ruimte zelf inrichten. De duurtijd, financiële voorwaarden en risicoverdeling tussen de partijen liggen nog niet vast.
 

Procedure

Je kandidatuur indienen doe je via e-Tendering
Registreer je als onderneming, als je dat nog niet eerder hebt gedaan. Heb je nog geen ondernemingsnummer? Vul dan het nummer 0123.456.789 in.
Eens je je hebt geregistreerd, kun je je aanmelden en onze bekendmakingen zoeken via e-Notification. Het bekendmakingsnummer voor de fitnesszaak is 2022-543885, het bekendmakingsnummer voor de horecazaak is 2022-543886. Klik nu op Toegang tot platform e-Tendering.

Onderaan op deze pagina vind je de selectieleidraad voor beide concessies, met meer info over het mogelijke voorwerp van de concessies, het verloop van de procedure en de selectiecriteria.

De uiterste datum om je kandidatuur in te dienen is 31 januari 2023.

 

Meer info

De contactpersoon voor deze opdrachten is onze beheerder sportinfrastructuur Stef Geukens.
Je kunt Stef bellen via ons algemeen nummer 014 56 67 00. Je kunt Stef ook mailen via ons e-mailadres sport@geel.be. Zet in de onderwerpregel van je mail "Concessie Axion Geel". 

Voor een plaatsbezoek of meer info, maak een afspraak met Stef.

Wil je graag een virtuele rondleiding in het sportcomplex? Dat kan, via dit filmpje. De ruimte, bestemd voor de horecazaak en fitnesszaak, zie je vanaf 04:08 (centrale inkomhal, ruimte achter het glas).

Het adres van het sportcentrum Axion is Zwaarvoerdersspoor 4 in 2440 Geel.

 

Veel succes!