De bibliotheek blijft gesloten tot en met maandag 6 april

20 maart - Ook de bibliotheek neemt maatregelen omwille van het coronavirus. Zo sluit de bib haar deuren, maar staat na deze coronacrisis nog meer voor jou klaar. We zetten de maatregelen op een rijtje.

De bibliotheek is op 27 maart gestart met een afhaalservice. Lees hier meer.

De bibliotheek blijft gesloten tot en met maandag 6 april

  • De inleverdatum van alle uitgeleende materialen werd verlengd tot 30 april 2020. Er worden geen boetes berekend in deze periode.
  • Je kunt voorlopig op geen enkele manier materialen reserveren of reserveringen afhalen. Alle lopende reserveringen worden geannuleerd en opnieuw in de rekken geplaatst. Wanneer de bib weer open gaat, kun je opnieuw materialen reserveren.
  • In tussentijd blijft het bibliotheeksysteem automatische e-mails sturen i.v.m. het inleveren van materialen of het ophalen van reservaties. Je mag die e-mails negeren, aangezien de bib gesloten is.
  • Bij vragen kun je mailen naar de bib: bibliotheek@geel.be

Na corona is de bib er nog meer voor jou!

De bib had al een mooi programma klaar voor april, maar omwille van de maatregelen in deze coronatijden, hebben we de activiteiten die vóór 6 april vallen, moeten schrappen. Alles wat ná 6 april gepland staat, blijft nog onzeker. Houd er rekening mee dat we de maatregelen van de overheid volgen.

Zodra deze maatregelen versoepelen en de bib haar deuren weer mag openen, krijgen de abonnees op de nieuwsbrief een aangepast activiteitenaanbod. 

Digitale diensten en meer tips

Om de gedachten coronavrij te maken, heeft de bib fijne tips voor jong en oud.

Gepubliceerd op vrijdag 20 maart 2020 14.16 u.