De Langste Tafel - 24 maart 2019

De Langste Tafel is hét feestelijk startmoment van Zuidergekte 2019! Op zondag 24 maart 2019 verzamelen we met zijn allen om 14.30u op de Boogaard aan één lange tafel voor tea-time. Samen drinken en genieten van elkaars heerlijke zoete en hartige hapjes. We voorzien ook zeker animatie voor de kinderen.

Het is de bedoeling om zoveel mogelijk verschillende nationaliteiten aan de tafel te krijgen. Ga mee de uitdaging aan! Bent u iemand uit een ander land van origine of kent u zo iemand? Laat het ons weten, we willen zeker 120 verschillende nationaliteiten aan onze tafel krijgen. Moet lukken, toch?!

Voor wie?

Voor iedereen die mee wil komen genieten van een heerlijk tea-time momentje met andere wereldburgers. We willen 120 nationaliteiten aan één tafel krijgen, dus spreek elkaar aan en maak er samen een succes van!

Voorwaarden

Wij zorgen voor fair trade thee, koffie en water.

U zorgt voor een zoet of hartig dessertje voor ongeveer 4 mensen.

Procedure

Om een zicht te hebben op hoe lang onze tafel moet zijn en op hoeveel drinken we moeten voorzien, vinden we het aangenaam als u inschrijft.

Inschrijven doet u door een mail te sturen naar gelijke.kansen@geel.be. U kan ook whatsappen naar Tessa op het nummer 0492 90 10 10. U laat in uw berichtje/mail weten wat uw naam is, dat u naar de langste tafel wil komen en met hoeveel mensen. Indien u een ander land van origine hebt dan België is het fijn als u ons laat weten welk, zodat we samen de uitdaging van 120 nationaliteiten kunnen halen!

Bedrag

Deze activiteit is gratis. Iedereen brengt een eigen zoet of hartig dessertje mee, voor ongeveer 4 mensen.

Neem ook zeker een picknickdeken mee, zo maken we het extra gezellig!

Wat meebrengen

Uw goed humeur, uw zin in wereldburgerschap, de zon en uw eigen zoete of hartige dessertjes!