De Stad Geel app: de digitale dienstverlening breidt uit!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, meldingen doorgeven, afspraken maken, vergunningen opvragen … Het kan nu allemaal via de nieuwe Stad Geel app. De app breidt de digitale dienstverlening van stad Geel verder uit.

De ‘Stad Geel app’ is een samenwerking van stad Geel met Digitaal Vlaanderen. Via de app blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen uit jouw stad, geef je snel meldingen door en maak je afspraken bij de stadsdiensten. Je vindt binnen de app eveneens de openingsuren van onze stedelijke gebouwen en neemt op een snelle manier contact op met onze diensten. Ook heel wat informatie van de Vlaamse overheid is opgenomen in de Stad Geel app via Mijn Burgerprofiel.

Download de app via de App Store of Google Play

Je kunt de app makkelijk terugvinden via de App Store of Google Play. Zoek op stad Geel en download de app met het bekende Geelse logo. Door je aan te melden met itsme® koppel je al jouw persoonlijke informatie aan de app. Koppel daarnaast ook je eBox aan Mijn Burgerprofiel om officiële documenten van de overheid veilig te ontvangen of voeg attesten en vergunningen toe aan je ‘wallet’, je digitale portefeuille. Hierdoor heb je belangrijke documenten altijd binnen handbereik.

Vergunningen aanvragen zonder uit je zetel te komen

Via de Stad Geel app verloopt de dienstverlening van stad Geel weer een beetje meer digitaal. Je hoeft niet meer uit jouw zetel te komen om attesten en vergunningen op te vragen. De Stad Geel app wordt zo meteen hét digitaal loket voor al jouw overheidszaken. Schepen van ICT Pieter Cowé is zeer blij met de Stad Geel app: “De nieuwe app is een uitbreiding van de digitale dienstverlening van stad Geel. Natuurlijk staan onze medewerkers van het stadhuis nog altijd voor je klaar bij vragen!”

Gepubliceerd op dinsdag 27 juni 2023 11.25 u.