Derde papieren nieuwsbrief verkrijgbaar bij handelaars

Stad Geel houdt ook de Gelenaren die geen internet hebben graag op de hoogte van het coronanieuws. Nieuwsbrief nummer 3 ligt vanaf vrijdag 17 april bij je bakker, slager, apotheek en krantenwinkel. De dienst sociale zorg en de dienst gelijke kansen bezorgen de nieuwsbrieven aan hun contacten.

In de derde papieren nieuwsbrief vind je onder andere tips om je bezig te houden tijdens corona, een interview met twee Geelse huisartsen en info over de opvang van huisdieren van mensen die getroffen zijn door het coronavirus.

Verdeling door diensten

De dienst gelijke kansen heeft veel contact met Gelenaren die geen internet hebben. Die Gelenaren krijgen van de dienst een nieuwsbrief in de brievenbus. 

De dienst sociale zorg heeft dan weer meer contact met senioren. De Gelenaren waarvan de dienst contactgegevens heeft, krijgen een nieuwsbrief in de brievenbus. 

Verdeling bij bakkers, slagers, apotheken en krantenwinkels

Geelse bakkers, slagers, apotheken en krantenwinkels ontvangen nieuwsbrieven om in hun zaak te leggen. Vanaf vrijdag zijn ze daar gratis te verkrijgen. 

Nieuwsbrief ook digitaal beschikbaar

Je vindt deze nieuwsbrief niet alleen op papier, op www.geel.be/publicaties staat een digitale versie. Hebben je buren of je ouders geen internet? Dan kun je deze afdrukken en bij hen in de brievenbus stoppen.

Heb je internet?

Heb je internet, neem dan geen papieren versie mee bij de handelaars. Je vindt info via:

Gepubliceerd op vrijdag 17 april 2020 8 u.