Dienstencentrum Luysterbos opent haar deuren

Vanaf 6 juli kun je opnieuw in lokaal dienstencentrum Luysterbos in de J.B.-Stessensstraat terecht voor een warme maaltijd of een gezellige babbel. Voor een maaltijd reserveer je vooraf. In de cafetaria kun je jouw aanwezigheid registreren in het registratieboek. Er worden voorlopig nog geen activiteiten georganiseerd in het dienstencentrum.

Elke weekdag kun je om 12 uur aanschuiven voor een heerlijke maaltijd in het restaurant van dienstencentrum Luysterbos (tot 13.30 uur). Een volledige maaltijd (soep + hoofdgerecht + dessert) kost 8,50 euro (of 6,50 euro met een vrijetijdspas). Water is in de prijs inbegrepen, andere dranken zijn in de cafetaria verkrijgbaar aan democratische prijzen. Reserveer vooraf telefonisch via 014 56 70 70. Je betaalt ter plaatse voor je menu (cash of bancontact). Het maandmenu hangt uit in de cafetaria. Je zult het menu ook hier kunnen bekijken.

In de cafetaria van het dienstencentrum (niet van het woonzorgcentrum) kun je op weekdagen terecht tussen 13.30 en 16 uur, in het weekend is de cafetaria gesloten.

Je kunt in dienstencentrum Luysterbos op een veilige manier terecht. Tafels staan verder uit elkaar om de afstand te garanderen en worden na elke bezoeker ontsmet. Er is ontsmettingshandgel beschikbaar. De cafetariamedewerkers bedienen je met de grootste zorg. De ingang is via het terras van het dienstencentrum, de uitgang bevindt zich naast het bureau van het dienstencentrum. De deuren openen om 11.30 uur, eerder kun je niet binnen.
Mogen we ook op jouw medewerking rekenen? Wandel volgens de looplijnen op de vloer, hou afstand en draag bij voorkeur een mondmasker.

Gepubliceerd op dinsdag 30 juni 2020 14 u.