Dienstencentrum Luysterbos past dienstverlening aan

28 juli - Omwille van de strengere coronamaatregelen past dienstencentrum Luysterbos hun dienstverlening aan. De cafeteria is gesloten, maar eten in het dienstencentrum is nog wel mogelijk.

De cafetaria van dienstencentrum Luysterbos is voorlopig gesloten. Je kunt in het dienstencentrum nog wel een maaltijd nuttigen, omdat dit veilig georganiseerd kan worden. Elke weekdag kun je om 11.30 uur aanschuiven voor een heerlijke maaltijd in het restaurant van dienstencentrum Luysterbos (tot 13.30 uur). Een volledige maaltijd (soep + hoofdgerecht + dessert) kost 8,50 euro (of 6,50 euro met een vrijetijdspas). Water is in de prijs inbegrepen, andere dranken zijn in de cafetaria verkrijgbaar aan democratische prijzen.

Reserveren

Reserveer vooraf telefonisch via 014 56 70 70. Je betaalt ter plaatse voor je menu (cash of bancontact).

Veilig

Je kunt in dienstencentrum Luysterbos op een veilige manier terecht. Tafels staan verder uit elkaar om de afstand te garanderen en worden na elke bezoeker ontsmet. Er is ontsmettingshandgel beschikbaar. De cafetariamedewerkers bedienen je met de grootste zorg. De ingang is via het terras van het dienstencentrum, de uitgang bevindt zich naast het bureau van het dienstencentrum. De deuren openen om 11.30 uur, eerder kun je niet binnen.

Mondmasker

Mogen we ook op jouw medewerking rekenen? Wandel volgens de looplijnen op de vloer, hou afstand en draag een mondmasker. Je moet je mondmasker dragen bij het binnenkomen, als je je verplaatst (bv. naar het toilet) en als je buitengaat. Enkel als je aan tafel zit, mag je je mondmasker afdoen.

Gepubliceerd op dinsdag 28 juli 2020 11.24 u.