Nieuw in de bib: e-boeken lenen op je eigen toestel

Als lid van de bibliotheek kun je e-boeken lenen om op je eigen toestel te lezen. Als de uitleentermijn afloopt, verdwijnen de e-boeken vanzelf van je toestel. Je hoeft je dus niet te verplaatsen om een nieuw boek te ontlenen, en dat is in deze coronatijden een groot voordeel!

In de bib van Geel kun je een selectie van Nederlandstalige en Engelstalige boeken digitaal ontlenen. Kies je favoriete e-boek uit de online catalogus. Er is voor elk wat wils: fictie of non-fictie, spannend of romantisch, een bekende klassieker of een onbekende nieuwkomer ...

Je kunt gratis twee boeken lenen en elk boek maximaal zes weken houden. Heb je al twee boeken ontleend en zie je nog een boek dat je wilt lezen? Dan kun je dat boek reserveren. Je kunt maximum twee boeken reserveren. Verlengen kan niet, maar te laat inleveren ook niet. Het e-boek verdwijnt immers na zes weken automatisch van je toestel.

Je kunt rechtstreeks in het cloudLibrary-platform inloggen met je mijn-bibliotheekprofiel. Het platform is erg gebruiksvriendelijk, zodat jong en oud, digitaal vaardig en digibeet er vlot mee aan de slag kunnen.

De dienst wordt aangeboden door de bibliotheek, in samenwerking met Cultuurconnect, Standaard Boekhandel en Bibliotheca (cloudLibrary).

Naar cloudLibrary-platform Meer uitleg over e-boeken

Gepubliceerd op donderdag 17 september 2020 12.23 u.