Zwembad

 • Is 't Zwemkaffee open?

  't Zwemkaffee is open, maar je mag enkel buiten zitten, op het (overdekte) terras. Dat is een van de maatregelen van de overheid, om het coronavirus te stoppen.

 • Ik heb een tijdslot gereserveerd, maar ik ben van gedacht veranderd. Kan ik nog wisselen? Of kan er terugbetaald worden?

  Nee, we kunnen je ticket niet omruilen, het reservatieprogramma laat dat niet toe. Terugbetalen doen we enkel als je door een technische storing in het zwembad niet hebt kunnen zwemmen. Misschien kun je je ticket doorverkopen aan iemand uit je omgeving? 

 • Kan ik thuis zien of er nog plaats is?

  Ja, dat kun je zien door een deel van het reservatieproces te doorlopen. 
  Surf naar www.geel.be/zwembad, klik op "Tijdslot reserveren" en dan op het tijdslot van jouw keuze. Selecteer een ticket (door op + te klikken) en klik op "Kies datum & tijd". Selecteer de datum van jouw keuze. Nu zie je hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.

 • Heeft mijn meerbeurtenkaart een vervaldatum?

  Nee, de beurten op je kaart hebben geen vervaldatum. De kaart zelf kan wel aan vervanging toe zijn, zo plannen we bijvoorbeeld een omschakeling van magneetkaarten naar QR-kaarten voor de zomer van 2021, maar dan kun je je beurten gewoon op een nieuwe kaart laten zetten.

 • Mijn kind volgt privéles. Moet ik dan een tijdslot reserveren?

  Nee, voor privéles hoef je niet te reserveren, dat doet de lesgever, in overleg met de zwembadbeheerder. Je betaalt een ticket aan de kassa, of je komt binnen met je beurtenkaart/jaarkaart.

 • Ik heb een Thomas More sportkaart. Kan ik daarmee een tijdslot reserveren?

  Ja, dat kan. Selecteer het gratis ticket beurten/jaarkaart en toon dat ticket samen met je sportkaart aan de kassier.

 • Moeten we een mondmasker dragen?

  Ja, je moet overal een mondmasker dragen, behalve als je op weg bent naar het water.
  Draag een mondmasker in de inkomhal, op weg naar het kleedhokje. Laat het mondmasker, samen met je kleren, in het kleerkastje.
  Na het zwemmen zet je het mondmasker weer op, als je van het kleedhokje naar buiten stapt.

 • Ik ben inwoner van Dessel of Meerhout en heb via mijn gemeentebestuur een ticket gekocht. Kan ik daarmee een tijdslot reserveren?

  Ja, dat kan. Selecteer bij het reserveren het gratis ticket beurten/jaarkaart en toon dat gratis ticket aan de kassier, samen met het ticket dat je kocht bij je gemeentebestuur.

 • Ik heb een SNS-pas. Kan ik daarmee een tijdslot reserveren?

  Ja, dat kan. Selecteer het gratis ticket beurten/jaarkaart en toon dat ticket samen met je SNS-pas aan de kassier.

 • Kunnen we douchen in het zwembad?

  Ja, dat kan. Afstand bewaren blijft wel heel belangrijk, dus het zou kunnen dat je moet wachten aan de douches tot andere zwemmers klaar zijn met douchen.

 • Heb ik een muntstuk nodig voor mijn kleedkastje?

  Ja. Je hebt een muntstuk van 1 euro nodig. Stukken van 50 cent of 2 euro passen niet. Als je na het zwemmen je kastje opent, krijg je je muntstuk gewoon weer terug. Heb je een jaarkaart of meerbeurtenkaart? Daar kun je ook je kastje mee sluiten.

 • We hebben ons tijdslot gemist. Kunnen we onze tickets nog omruilen?

  Nee, dat kan niet. Ongebruikte tickets kunnen niet worden terugbetaald en ook niet worden omgeruild. 
  Als het zwemmen niet kon doorgaan door een technische storing in het zwembad, dan kan het ticket wel worden terugbetaald.

 • Waar kan ik me omkleden voor en na het zwemmen?

  Omkleden doe je in de individuele kleedkamers, de kassier wijst je de weg. Breng een muntstuk van 1 euro mee, daarmee kun je je kastje sluiten.
  Voor rolstoelgebruikers en zwemmers met krukken hebben we kleedkamers die iets groter zijn.
  Gezinnen met meerdere kleine kinderen (pamperleeftijd) kunnen zich omkleden in een van de familiekleedkamers of in groepskleedkamer 6. 

 • Kan ik op de loopbrug naar de zwemmers kijken?

  Nee, de deur naar de loopbrug moet gesloten blijven. Het aantal toegestane aanwezigen per tijdslot is zeer beperkt, daarom mogen alleen zwemmers het gebouw betreden.

 • Mijn tijdslot begint om 10:00. Moet ik dan om 10:00 aan de kassa zijn? Of mag ik ook later arriveren?

  Je hoeft niet stipt op tijd te komen, je mag ook (veel) later arriveren. Er is de hele tijd een kassier om je ticket in ontvangst te nemen.
  's Ochtends is er geen kassier aan de kassa. Je kunt dan enkel binnen met een kaart die je vooraf aan de kassa hebt gekocht. Dat kan een jaarkaart zijn, een meerbeurtenkaart, of een kaart voor één zwembeurt.