Geel stopt met roken tijdens Rookstop 2020

Na de succesvolle editie van 2018, stopt Geel opnieuw met roken in 2020. Stad Geel en Ziekenhuis Geel hebben dit initiatief in het leven geroepen om rokers te stimuleren om te stoppen. Ben je een roker en wil je stoppen, maar lukt het je niet alleen? Dan is de Rookstop iets voor jou!

Schrijf je in voor de gratis infosessie

Ervaren tabakologe Kathleen Vanhove begeleidt het volledige traject. Ze gelooft in de kracht van stoppen in groep. Want stoppen doe je samen.

Stoppen in groep

Deelnemers uit 2018 blikken terug op een geslaagde Rookstop. Het was een uitdaging, maar vooral erg fijn om samen in groep te stoppen. Zonder de Rookstop was het hen niet gelukt. En dat heeft te maken met de onderbouwde aanpak van Kathleen en de open groepsdynamiek van de sessies.

De groepen bestaan uit totaal verschillende deelnemers die samen één doel nastreven: stoppen met roken. Je komt terecht in een open en warme sfeer. Het was zelfs plezant om te stoppen, zo getuigen deelnemers van de vorige editie. Ben je eerder op zoek naar een individueel traject? Ook daar kan de tabakologe je bij helpen!

Gratis infosessie

Op dinsdag 7 januari 2020 stopt Geel opnieuw met roken. Rokers zijn van harte welkom tijdens een gratis infosessie in dienstencentrum Luysterbos om 20 uur. Je ontmoet er Kathleen die je vertelt over de stappen van stoppen met roken en hoe de groepssessies in z’n werk gaan. Het infomoment is gratis, vrijblijvend en zonder stopverplichting. Aan het einde van de avond beslis je zélf of je deelneemt aan de groepssessies. Inschrijven kan, maar is zeker niet verplicht: www.geel.be/rookstop.

Gepubliceerd op donderdag 28 november 2019 13.15 u.