Geel tatoeëert stoepen in centrum voor pleegzorg

Tijdens de week van de Pleegzorg, van 15 tot 24 november, zet Geel pleegzorg extra in de kijker in het straatbeeld. En dat doet de stad door stoepen te tatoeëren.

Als Pleegzorggemeente wil Geel samen met Pleegzorg Provincie Antwerpen op zoek gaan naar pleeggezinnen die een warme thuis bieden aan kwetsbare kinderen, jongeren of volwassenen die het nodig hebben. Om die zoektocht te ondersteunen krijgen vijftien stoepen in het centrum van 15 tot 24 november een kleine make-over. Een krijttattoo kleurt tijdelijk het straatbeeld.

Word pleeggezin

Zelf pleeggezin of gastgezin worden? Het maakt niet uit of je nu holebi of hetero bent, getrouwd of single bent, of deel uitmaakt van een nieuw samengesteld gezin, een fulltime of parttime job hebt. Iedereen met een hart voor kwetsbare kinderen of volwassenen en respect voor ouders die het moeilijk hebben, kan zich opgeven als kandidaat-pleeggezin of gastgezin. Je volgt een voorbereidingstraject en gaat op zoek naar de vorm van pleegzorg die het beste past bij jouw gezin.

meer info: www.pleegzorgprovincieantwerpen.be

Gepubliceerd op donderdag 7 november 2019 11.20 u.