Geel winkelt hier

25 maart - Ben je een Geelse handelaar en wil je verkondigen dat je thuis levert, nog open bent of afhaalmaaltijden aanbiedt? Je kunt je gratis registreren op het platform www.geelwinkelthier.be. Dit platform wil inwoners met hun lokale winkeliers verbinden.

Geel winkelt hier

Momenteel is het voor klanten een beetje zoeken in welke zaken ze nog terecht kunnen. Op de website www.geelwinkelthier.be vind je in deze uitzonderlijke tijden een overzicht van handelaars in Geel en omliggende regio, waar je nog terecht kunt voor thuisleveringen en/of afhalingen.

Ben je handelaar en lever je nog diensten voor je klanten?

Vul dan snel je gegevens aan zodat klanten de weg naar jouw zaak blijven vinden. Het platform is gratis opgesteld door een Geelse onderneming die het ter beschikking van de stad stelt in deze zware periode. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over mogelijke kosten die er aan verbonden zouden zijn, je gegevens worden ook niet bewaard voor marketingdoeleinden nadien. Dit en nog meer info voor handelaars vind je op www.geel.be/corona-ondernemers.

Ben je een klant?

Neem dan alvast een kijkje op de website en hou deze zeker in het oog de komende weken. Enkele winkeliers registreerden zich al. Hopelijk groeit het platform snel uit tot een overzicht waarop zoveel mogelijk lokale handelaars terug te vinden zijn.

Gepubliceerd op woensdag 25 maart 2020 12 u.