Geel Wintert!

Gezelligheid troef in het Geelse centrum tijdens de koude wintermaanden. Geel Wintert! tovert van vrijdag 30 november tot zondag 6 januari de Geelse markt om in een sfeervol verlicht wintertafereel.

Leef je uit op de schaatsbaan, maak een ritje in het reuzenrad of geniet van iets lekkers in de gezellige binnen- en buitenbar. Tijdens de weekends brengen optredens en DJ’s je in feeststemming! Ga je shoppen in Geel Centrum, dan maak je van 15 tot en met 31 december kans op gratis ritjes op het reuzenrad. Vanaf 9 december kun je op de markt ook een bezoekje brengen aan de spiksplinternieuwe diervriendelijke kerststal. De dieren krijgen gezelschap van nieuwe beelden die het traditionele kerstverhaal vertellen.

Openingsuren

Geel Wintert! is open van maandag tot donderdag van 14 tot 21 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je een bezoekje brengen tussen 14 en 23 uur. Op 24 en 31 december is Geel Wintert! uitzonderlijk vroeger gesloten.

meer info: www.geelwintert.be of volg Geel Wintert! op Facebook

Verkeer tijdens Geel Wintert!

Van 18 november tot en met 15 januari geldt op marktdagen een aangepast verkeersreglement. Tijdens de dinsdag- en zaterdagmarkt van 5 tot 14 uur is er een verkeer- en parkeerverbod op parking Havermarkt, op de parkeerplaatsen langs Werft, in Kameinestraat tussen St.-Amandskerk en Patronaatstraat, in Werft tussen Markt en Patronaatstraat, Markt tussen Markt 17 en Palingstraat. Je mag niet parkeren in Lebonstraat tussen Stationsstraat en Patronaatstraat. Er geldt tweerichtingsverkeer in Lebonstraat tussen Stationsstraat en Patronaatstraat.

meer info: grondgebonden zaken, 014 56 62 50, grondgebondenzaken@geel.be

Gepubliceerd op vrijdag 16 november 2018 10.51 u.