Geelse middelbare scholen organiseren digitale opendeurdagen

Ook de Geelse middelbare scholen gaan creatief om met de coronamaatregelen. Om hun jaarlijkse opendeurdag toch te laten doorgaan, besloten KOGEKA en GO!Geel om deze digitaal te organiseren. Op deze manier kunnen jongeren en hun ouders toch virtueel de school bezoeken en de nodige informatie opdoen om de juiste studiekeuze te maken.

KOGEKA

Op zaterdag 6 juni van 9 uur tot 12 uur kunnen jongeren en hun ouders terecht op de digitale open dag van KOGEKA. Zo maken ze virtueel kennis met de verschillende middelbare scholen en hun studierichtingen. Daarnaast staan tientallen leerkrachten en directieleden klaar om ze tijdens live infosessies te informeren. Deelnemers zullen de mogelijkheid hebben om vragen te stellen via de chat. Kun je niet aanwezig zijn? Geen probleem! Ook na zaterdag blijft alle informatie beschikbaar op de website van KOGEKA.

Meer informatie vind je op https://opendag.kogeka.it/.

GO!Geel

De digitale opendeurdag van GO!Geel is beschikbaar op hun website. Je vindt er allerlei informatie over het eerste jaar, tweede jaar en de richtingen op het atheneum. Via onder andere filmpjes leren jongeren en hun ouders de school en studierichtingen beter kennen. Op woensdag 3 juni en donderdag 4 juni houdt GO!Geel live infosessies over het eerste jaar. Via de chat kunnen deelnemers rechtstreeks een vraag stellen aan leerkrachten, leerlingbegeleiding en directie.

Meer informatie vind je op https://www.gogeel.be/.

Gepubliceerd op dinsdag 2 juni 2020 17.13 u.