Gelenaars laten ‘Geelse Gelukskes’ achter voor toevallige vinders

Sinds afgelopen weekend duiken er ‘Geelse Gelukskes’ op in onze stad. Dit zijn kleine pakjes met een verrassing in die inwoners achterlaten in Geel. Toevallige voorbijgangers komen zo onverwachts een cadeau tegen dat ze mee naar huis mogen nemen. Vond jij er al eentje?

Hanna Van Thienen liet zaterdag 10 april vijf ‘Geelse Gelukskes’ achter in het centrum van Geel. Op sociale media kreeg ze heel veel leuke reacties en ze besloot een Facebookgroep ‘Geelse Gelukskes’ te maken. Hier kunnen inwoners meer informatie over dit initiatief vinden en foto’s delen van hun vondsten of creaties. Ondertussen zijn er al heel wat Gelenaars zelf aan de slag gegaan met hun eigen verrassingspakjes en de ‘Geelse Gelukskes’ duiken meer en meer op in onze stad. In deze tijden ondersteunen we graag zo een hartverwarmende actie en maken we dit met plezier mee bekend.

Hoe werkt het?

  • Zoek een klein cadeau en pak het in. Tip: koop een cadeau bij onze lokale handelaars. Zo maak je ineens twee Gelenaars gelukkig!
  • Voeg eventueel een begeleidende brief toe met extra uitleg.
  • Vermeld duidelijk op de verpakking dat het om een ‘Geels Gelukske’ gaat. Bijvoorbeeld: ‘Ik ben een Geels Gelukske, neem mij mee naar huis.’
  • Verstop je pakje ergens in onze stad.
  • Ligt het er na een dag of twee nog steeds? Leg het dan op een andere locatie.

Heb je een ‘Geels Gelukske’ gemaakt of gevonden? Neem er een foto van en deel het in de Facebookgroep. In de groep vind je ook extra informatie over hoe je zelf aan de slag kunt gaan.

Gepubliceerd op woensdag 14 april 2021 16.09 u.