Huiskamerfestival Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeenten Arendonk, Dessel, Geel, Laakdal, Lommel, Mol en Retie. Het concept is eenvoudig: podiumkunstenaars uit verschillende disciplines steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer. Gluren bij de Buren vindt plaats van vrijdag 24 mei tot zondag 2 juni 2019. Wij zorgen voor een gezellige huiskamer, jij voor de performance.

Voor iedereen een geschikte locatie

Ben jij bedreven in muziek, woord, dans, theater, comedy … ? Sta je graag voor een publiek en heb je al enige podiumervaring op zak? Wil je ook wel eens een keertje in de intieme sfeer van de huiskamer optreden? Toon je talent dan tijdens het huiskamerfestival Gluren bij de Buren!

Speel je in een band, koor of groep die misschien te groot is voor een huiskamer, maar wil je toch graag deelnemen? Laat het ons zeker weten! Wij proberen een geschikte locatie te vinden voor elke geïnteresseerde.

De inschrijvingen voor de artiesten zijn afgesloten.

Een artiest in jouw huiskamer?

Heb jij zin om een artiest te ontvangen in je huiskamer? Jij zorgt dan voor een prettig onthaal van de performer en de ontvangst van de toeschouwers. Natuurlijk mag je zelf ook vrienden en kennissen uitnodigen. Misschien is je woonkamer te klein, maar heb je een mooie achtertuin of leuke garage waar het concert kan doorgaan.

Onderaan de pagina kan je de knop 'inschrijven' vinden om een artiest te ontvangen.

Artiesten

Via de knop 'keuzelijst artiesten' onderaan de pagina kan je een overzicht vinden van de deelnemende artiesten per gemeente/ stad

Keuzelijst artiesten 2019 LRInschrijven