Groepsaankoop groene stroom en aardgas provincie Antwerpen

Groepsaankoop groene stroom en aardgas provincie Antwerpen stopgezet

De provincie Antwerpen organiseert geen groepsaankopen meer voor groene stroom en gas. In het verleden besteedde de provincie die groepsaankopen uit aan een gespecialiseerde firma.

Andere groepsaankopen

Deze en andere firma’s bieden die service nog steeds aan. Deelnemen aan een groepsaankoop kan dus nog steeds. Een groepsaankoop levert echter niet altijd de laagste prijs op. Toch resulteert dit doorgaans een zeer gunstig energiecontract. Bovendien neemt de firma die de groepsaankoop organiseert de administratie van de overstap naar een andere leverancier over.

Zelf vergelijken - zelf overstappen

Aangezien de energieprijzen sterk veranderen, is het aangeraden om de energieprijzen zelf in het oog te houden. U kunt zelf op zoek gaan naar de voor u meest voordelige energieleverancier m.b.v. de V-test (https://vtest.vreg.be/). Door dit geregeld -bv. jaarlijks- te herhalen, kunt u steeds voor de meest gunstige leverancier van het moment kiezen om de energiekosten te drukken. Bovendien kunt u voor (groene) stroom en aardgas verschillende leveranciers kiezen. De V-test laat u steeds de meest gunstige opties zien.