Helpen bij fietslessen?

In april start dienst gelijke kansen met een nieuwe reeks gratis fietslessen voor volwassenen. Een nuttig initiatief, want door te leren fietsen worden mensen mobieler en zelfstandiger. Dienst gelijke kansen is op zoek naar vrijwilligers voor de kinderopvang tijdens de lessen en vrijwilligers om de fietslessen te geven.

Boodschappen doen, deelnemen aan activiteiten, kinderen ophalen van school of gewoonweg naar het werk gaan, wordt zo veel gemakkelijker als je met de fiets kunt rijden. Daarom hebben de fietslessen van dienst gelijke kansen veel succes. In april start er een nieuwe reeks. 

Helaas vormt kinderopvang soms een drempel voor sommige kandidaat-deelnemers. Daarom is dienst gelijke kansen op zoek naar vrijwilligers! Zowel vrijwilligers voor kinderopvang terwijl de mama’s en papa’s leren fietsen, als vrijwilligers om fietslessen te geven.

Interesse?

Wil jij fietslessen voor volwassenen ondersteunen als kinderoppas? Of ben jij een enthousiaste motivator die mee fietslessen wil geven? Neem dan contact op en bel 014 56 73 10 of mail naar gelijkekansen@geel.be.

Meer info: www.geel.be/dienst-gelijke-kansen

Gepubliceerd op donderdag 21 maart 2024 14.48 u.