Hoe weet ik waar en wanneer ik mij kan laten vaccineren?

Hier vind je meer informatie over het vaccinatiecentrum in Geel en het moment waarop je je kunt laten vaccineren.

Waar kan ik mij laten vaccineren?

In de Eerstelijnszone Zuiderkempen komen twee vaccinatiecentra. Zo hebben alle inwoners op een relatief kleine afstand een vaccinatiecentrum in hun buurt. Beide locaties zijn vlot bereikbaar, voldoende groot en voldoen aan de richtlijnen van de Vlaamse overheid. Inwoners van Geel, Laakdal en Meerhout zullen voor het coronavaccin terecht kunnen in zaal De Waai in Geel (Werft 28). De Waai is gelegen in het Geelse centrum, tussen cultuurcentrum de Werft en Studio Geel.

Wanneer kan ik mij laten vaccineren?

In de loop van maart begint de collectieve vaccinatiecampagne met de inenting van 65-plussers en 45-plussers met onderliggende gezondheidsproblemen. Op deze pagina vindt u meer info over de volgorde van vaccineren.

Alle inwoners zullen van de Vlaamse overheid een persoonlijke uitnodiging krijgen met de plaats, datum en het uur van vaccinatie. Deze afspraak kan je bevestigen, weigeren of aanpassen (telefonisch of online) via een centraal reservatiesysteem.

  • Dat kan eenvoudig en zonder wachttijd (24/24 en 7/7) via de link op je uitnodiging.
  • Heb je geen toegang tot het internet? Contacteer de helpdesk vaccinatiecentra Zuiderkempen op het nummer 014 56 79 90. De helpdesk is iedere werkdag bereikbaar van 8.30 uur tot 20 uur. Houd je uitnodigingsbrief met je vaccinatiecode bij de hand wanneer je contact opneemt met de helpdesk.

Let op: enkel na je bevestiging of reservatie kan je je laten vaccineren.

Het is niet mogelijk om de locatie aan te passen. Je officiële adres bepaalt in welk vaccinatiecentrum je terecht kunt.