Geel is ‘hotspot’ tijdens Voka Open Bedrijvendag

De stad neemt dit jaar deel als ‘hotspot’ aan de Open Bedrijvendag van het Vlaams netwerk van ondernemingen. Bezoekers kunnen die dag een kijkje komen nemen achter de schermen bij Geelse bedrijven. Ook ondernemingen in Meerhout kunnen zich inschrijven. De Voka Open Bedrijvendag is aan haar 34ste editie toe en vindt plaats op zondag 6 oktober 2024 van 10 tot 17 uur. Cultuurcentrum de Werft viert dit jaar haar dertigjarig bestaan en zet op Open Bedrijvendag haar werking in de kijker.

Open Bedrijvendag is het ideale moment om de mensen achter de bedrijven te ontmoeten, carrièremogelijkheden te ontdekken, bij te leren over innovatie en technologie en de lokale economie te ondersteunen. Open Bedrijvendag biedt een unieke gelegenheid om de schijnwerpers te richten op het bedrijfsleven in Geel. Die dag kunnen zowel Gelenaars als bezoekers van buiten de stad kennismaken met verschillende bedrijven op haar grondgebied. Ondernemingen in Meerhout kunnen ook een aanvraag indienen om deel uit te maken van ‘hotspot’ Geel. Zo genieten ze van tien procent korting op hun inschrijving.

“Als vierde industriestad van Vlaanderen hebben we heel wat interessante organisaties die bezoekers van binnen en buiten de stadsgrenzen die dag kunnen komen ontdekken”, vertelt schepen van ondernemen Tom Corstjens. Door de deuren te openen voor het grote publiek kunnen Geelse bedrijven op Open Bedrijvendag hun activiteiten, innovaties en bijdragen aan de gemeenschap in de kijker zetten.”

Deelnemen aan de Open Bedrijvendag

Elke starter, kleine, middelgrote of grote onderneming in Geel en Meerhout kan deelnemen aan de Open Bedrijvendag. Via deze websitepagina kun je een aanvraag indienen.

Gepubliceerd op donderdag 25 januari 2024 9.15 u.