Infomarkt aanleg fietsostrade Langstraat - Rauwelkoven

In het paasweekend werd de fietstunnel voor de toekomstige fietsostrade tussen Herentals en Balen onder de Westelijke ring geschoven. Binnenkort starten de werken om de fietsostrade tussen Langstraat en Rauwelkoven te leggen. Op 23 mei is er hierover een infomarkt in het parochiecentrum van Larum.

De provincie Antwerpen legt de fietsostrade F105 Herentals-Balen aan naast spoorlijn 15. De realisatie van deze fietsostrade draait op volle toeren met de bouw van een fietstunnel aan de Koulaak in Herentals, een fietsbrug over het kanaal Bocholt-Herentals en een fietstunnel onder de Ring van Geel.

Infomarkt

Binnenkort starten de werken voor de aanleg van het traject tussen Langstraat tot aan Rauwelkoven in Geel. Benieuwd hoe al die werken zullen verlopen? Kom dan zeker naar de infomarkt op donderdag 23 mei 2019. De provincie licht toe wanneer de werken starten, hoe die precies verlopen, of er een omleiding zal gelden… Je krijgt niet alleen concrete informatie, maar krijgt ook de kans om vragen te stellen aan de projectleiders van de provincie Antwerpen.

  • Datum: donderdag 23 mei 2019 tussen 17 en 20 uur
  • Locatie: Parochiecentrum Larum, Sint-Corneliusstraat 8, Geel
  • Agenda: doorlopende infomarkt met mogelijkheid om vragen te stellen 

Werfnieuwsbrief F105 Herentals-Balen

Schrijf je in op de digitale werfnieuwsbrief van de fietsostrade F105 Herentals-Balen en blijf op de hoogte van eventuele omleidingen, hinder die de werken met zich meebrengen of van vorderingen op de werf. Volg zeker ook de Facebookpagina Antwerpen Fietsprovincie. Daar vind je foto’s, filmpjes of informatie over de werken.

Meer info?

Voor meer informatie over de fietsostrades, surf naar www.antwerpenfietsprovincie.be of contacteer Steunpunt Fiets op de dienst Mobiliteit van de provincie Antwerpen: fietsen@provincieantwerpen.be of 03 240 66 25.

Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2019 12.01 u.