Kajakjogging, start van Geel Loopt 2020

Zet je loopschoenen klaar en smeer de benen in voor een nieuw jaar van Geel Loopt. De Geelse Kajakvaarders organiseren de Kajakjogging, de eerste jogging op het programma. Op zondag 2 februari worden de sportievelingen om 14 uur aan de Oude Kastelsebaan 1A in Ten Aard verwacht.

Je kunt kiezen tussen de afstanden: 3,5 km - 7 km - 10,5 km en 14 km. Het parcours is 50% verhard en de deelnameprijs is 5 euro. 

De jogging maakt deel uit van het loopcriterium Geel Loopt: tien joggings, gespreid over acht maanden. Je vindt een overzicht in de folder onderaan de pagina. Je kunt een criteriumkaart afhalen aan de kassa van het zwembad. De kaart is ook te verkrijgen op de verschillende joggings. De criteriumkaart is persoonlijk. Voor elke deelname krijg je van de organisator ter plekke een stempel.

Klein cadeautje

Ben je een Gelenaar en heb je zes wedstrijden of meer gelopen? Dan mag je aan het wedstrijdsecretariaat van de laatste wedstrijd uit de reeks, de 29e Appolloniajogging op 26 september, een klein cadeautje afhalen. Als je dan niet aanwezig kunt zijn, haal je vanaf 30 september je cadeautje af aan de kassa van het zwembad.

meer info: www.geelloopt.be 

Gepubliceerd op donderdag 16 januari 2020 10.46 u.