Kerstgravel 2023

Dit evenement is afgelopen.

 

Speciaal voor de kerstvakantie hebben onze sportleerkrachten een tijdelijke gravelroute voor je uitgestippeld en bewegwijzerd. Het is een route van 52 km, langs officiële gravelstroken. De route is vlak, met lange paden en ruim 63 % van de route bestaat uit onverharde wegen. Het is een pareltje, de route. Je fietst door bossen, tussen weides en naast het water. Misschien ken je de route al, het is dezelfde route als die van vorig jaar. De verkorte kidseditie 🎅 van 17,5 km is ook weer bewegwijzerd. Van die route is 87% onverhard. 

Ook in Mol hebben ze een route uitgestippeld en bewegwijzerd. Op de Volmolenbaan kruisen de routes elkaar. Zo kun je van de twee "kleine" routes één grote route maken, als je dat wil, van bijna 100 km.

Je kunt de routes rijden van 23 december 2023 tot en met 2 januari 2024.

Startplekken
De Geelse route start op de parking Pas aan het stedelijk zwembad, Fehrenbachstraat 26 a in Geel. Je kunt ook makkelijk parkeren en starten aan het parochiecentrum van Geel-Bel, Wijdbos 39 in Geel.
De kidsgravelroute start aan het parochiecentrum van Geel-Bel, Wijdbos 39 in Geel.
De Molse route start aan sportcentrum Den Uyt, Rode-Kruislaan 20 in Mol.

GPX-bestand
Heb je een fiets-gps? Dan kun je de gpx-bestanden vanaf 23 december onderaan op deze pagina downloaden. Als het downloaden of openen niet lukt met Chrome, dan misschien met een andere browser, Safari of Firefox. Of mail het gpx-bestand naar jezelf, vaak lukt het dan wel om het bestand te openen. We kunnen je de gpx-bestanden ook mailen. Stuur een mail naar sport@geel.be met als mededeling "gpx-files kerstgravel".

Inschrijven?
De route is gratis en je hoeft niet in te schrijven. Je kunt je deelname wel aankondigen op de Facebook evenementenpagina Kerstgravel Geel 2023.

Fiets veilig
Respecteer de wegcode, de andere weggebruikers en de natuur. 

Wegwijzer verdwenen?
De route is bewegwijzerd tot 2 januari 2024. Als je de indruk hebt dat een belangrijke wegwijzer is verdwenen, stuur dan een e-mail naar sport@geel.be. Hartelijk dank!