Kliek Uniek

Onze maatschappij wordt altijd maar diverser. We zien er allemaal anders uit en voelen ons ook zo: we hebben verschillende achtergronden, verhalen en ideeën. We geloven in een samenleving waarin niemand in een hokje past en waarin iedereen elkaar respecteert, ongeacht de verschillen.

Stelt die superdiversiteit ons dan niet voor uitdagingen? Uiteraard. Uitdagingen die we vanuit een positieve, verbindende houding aan willen gaan. Een houding die wat meer aandacht verdient. Vandaar de campagne 'Kliek Uniek'. Als je meedoet met Kliek Uniek, dan vind je dat iedereen uniek is, net als jij. Samen zijn we anders en dat is positief. Die verschillen geven de wereld meer pit en kleur. Ze maken alles boeiender, mooier en plezanter. De Kempen heeft die diversiteit nodig. Kliek Uniek zoekt zoveel mogelijk gelijkgezinden: Kempense mensen en organisaties die positief staan ten opzichte van diversiteit in alle maten en gewichten.

Kliek Uniek trekt met hun kleurrijke caravan naar Reggae Geel (3-4 augustus) en de kunsten-en Zuidergektemarkt (26 augustus). Daar verzamelen ze zoveel mogelijk handtekeningen om deze boodschap te onderschrijven. Dat kan ook op een ludieke manier door plaats te nemen in hun fotobooth. Ook stad Geel onderschrijft de boodschap van Kliek Uniek en roept jou op om ook zelf bij Kliek Uniek te komen. Dat kan via www.kliekuniek.be.

meer info: www.kliekuniek.be

Gepubliceerd op donderdag 5 juli 2018 8.58 u.