Belangrijke info

Vol goesting voor de klas, een pedagogische studiedag vol inspiratie

Wanneer?

18 oktober bruist stad Geel van de inspiratie! Op verschillende locaties in onze stad worden leerkrachten verwacht voor boeiende lezingen en workshops.

Stel zelf je programma samen - inschrijven

Het programma mag je zelf samen stellen door een keuze te maken uit onze 10 thema’s en 25 voordrachten. Neem daarvoor een kijkje op onze themapagina of in het overzicht van de voordrachten. Er zijn lezingen van 1.5 uur en 3 uur. Dus je kiest voor 2 korte lezingen of 1 lange om je voormiddag te vullen.

Heb je interesse in één van de korte lezingen, dan vind je op de infopagina van de voordracht een lijstje met voordrachten waarmee je kan combineren.

Via een inschrijvingsformulier bezorg je ons vóór 1 oktober verplicht 3 keuzes en maximum 5.

!!! Verruim de expertise voor jouw school en spreid daarom als team je vleugels over zoveel mogelijk voordrachten! In de praktijk wil dit zeggen dat we slechts 2 leerkrachten van éénzelfde school toelaten per voordracht.

Agenda voor de dag :

8.30h Start op locatie  
  1e voordracht 1.5 uur

1 voordracht van 3 uur

10.00h  
  2de voordracht 1.5 uur
11.30h Einde voordrachten
11.45h Iedereen wordt verwacht in de Waai voor een interactief slotmoment
  Aansluitend broodjesbuffet

Wanneer krijg je feedback over je keuze en meer info? 

Van zodra we van ieder een voorkeur ontvangen hebben en de puzzel hebben gelegd, ontvang je van ons een mail met de locatie waar jouw voordracht door gaat. Dit gebeurt uiterlijk 1 week vooraf. Alle voordrachten en locaties zijn op wandelafstand van de Waai.

Catering

Na deze gevulde voormiddag voorzien we aansluitend een broodjesbuffet in de Waai. Wie graag vegetarisch eet of halal verkiest kan dit aanvinken in het inschrijvingsformulier.

Contact

Als je vragen hebt of specifieke verzoeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via pedagogischestudiedag@geel.be