Lokaal bestuur Geel zoekt nieuwe medewerkers, jobstudenten en monitoren

Lokaal bestuur Geel is op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil jij mee vorm geven aan de toekomst van Geel? Stel je dan kandidaat voor een van de vacatures.

Vacatures

Je kunt tot en met 2 maart solliciteren voor gemeenschapswacht-vaststeller, deskundige gebouwbeheer projecten, deskundige erfgoed, deskundige burgerzaken en deskundige openbaar domein weg- en rioleringswerken.

Jobstudenten en monitoren

Het stadsbestuur, OCMW en AGB Sport Geel zijn ook op zoek naar gemotiveerde jobstudenten en monitoren voor verschillende diensten. Solliciteren kan online tot en met 5 maart 2020. 
Bij AGB Sport en de dienst jeugd zijn er jobs als monitor of jobstudent voor de begeleiding van de speelpleinwerking, de sportkampen, als redder en voor onderhoud in het zwembad. Voor woonzorgcentrum Wedbos zoeken we jobstudenten verzorging/verpleging en ergo/kiné. Verder ook jobstudenten voor onderhoud Sociaal Huis en voor buitenschoolse kinderopvang De Bengelbende. Ten slotte zoeken we nog jobstudenten voor burgerzaken en de groendienst.

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier op www.geel.be/vacatures in en vergeet niet om je motivatiebrief, cv, kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister op te laden bij je online sollicitatie. De functiebeschrijving vind je bij de vacature.

Gepubliceerd op donderdag 13 februari 2020 11.02 u.