Inschrijven in Geelse Academies kan tot 30 september

Je inschrijven in een van de Stedelijke Academies betekent het startschot voor een boeiende exploratietocht in de wereld van de kunst. Muziek, woord, dans of kunst? Alles is mogelijk!

Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten

Ben je creatief aangelegd en heb je er altijd al van gedroomd om zelf ‘iets’ met kunst te doen? Kinderen vanaf 6 jaar kunnen naar het Beeldatelier. Vanaf 12 jaar zijn jongeren welkom in gewone beeldatelier of het digitaal beeldatelier. Voor volwassenen vanaf 18 jaar biedt de academie een ruime keuze aan artistieke opleidingen. Zowel overdag als ’s avonds kun je er het creatieve beest in jezelf ontdekken! En afhankelijk van je vrije tijd opteer je voor een opleiding van 4 of 8 uur per week. Ook leerlingen die extra zorg nodig hebben zijn welkom in de ‘Academie op maat’.

Inschrijven kan tot en met 30 september bij de Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten. Dat kan online en op het secretariaat. 

Naar de website van de Academie BAK 

Academie voor Muziek, Woordkunst-Drama en Dans

Heb je zin om te zingen? Wil je een instrument leren bespelen? Musiceer je graag in groep? Dan wacht onze muziekafdeling op jou! Niet zo muzikaal aangelegd, maar wel dol op taal? Dan kan je kiezen voor de lessen woordkunst-drama. Voel je danskriebels? Kom dan naar de dansles waar zowel klassieke als hedendaagse dans gegeven wordt. 

Inschrijven kan tot en met 30 september bij de Academie voor Muziek, Woordkunst-Drama en Dans. Dat kan online en op het secretariaat (enkel op afspraak). 

Naar de website van de Academie MWD

Gepubliceerd op donderdag 22 september 2022 9 u.