Tournée Minérale: een maand zonder alcohol

Tournée Minérale blaast dit jaar zeven kaarsjes uit! De campagne van De Druglijn roept ook dit jaar iedereen op om in februari, voor het eerst of opnieuw, een maand geen alcohol te drinken. Jij doet toch ook mee?

Wie al eerder deelnam heeft het waarschijnlijk wel ervaren: je hebt geen alcohol nodig om je te amuseren! Doe dus mee en ontdek de voordelen van een maand zonder.

Doe mee en voel je (alcohol)vrij

De focus van de campagne ligt dit jaar op je vrij voelen met Tournée Minérale: vrij van een kater en de daarbij horende verloren dag, vrij van sociale druk om te drinken en vrij om tijdens de rest van het jaar op een doordachte manier zelf te bepalen wanneer je wel of niet een glas drinkt.

Ook de keuzevrijheid tijdens de maand zonder alcohol is verzekerd, dankzij het grote aanbod aan alcoholvrije dranken in de supermarkten én in de horeca. Zo zijn er opnieuw heel wat Minérale bars die inzetten op een goed alcoholvrij aanbod. Je ontdekt ze allemaal op de website.

Weetjes over alcohol

Verschillende experten vertellen je allerlei interessante weetjes over alcohol. Wie benieuwd is, kan op de hoogte blijven via de nieuwsbrief en via de sociale media en de website van Tournée Minérale. Je vindt er ook een hoop recepten en tips. Zo kan je maand zonder alcohol niet meer stuk. 

Op je gezondheid

Tournée Minérale helpt om bewuster stil te staan bij onze alcoholgewoonten. Een februari zonder alcohol is even warm en gezellig en uiteindelijk voel je je er beter bij. Heel wat Tournée Minérale-deelnemers ervaarden de afgelopen jaren meer energie, betere slaap en een algemeen frisser gevoel. Altijd welkom. En je werkt er nog mee aan je gezondheid ook!

Ga dus de uitdaging aan en drink in februari 2023 geen alcohol. Want ook zonder kun je je perfect amuseren. Meer info vind je op www.tourneeminerale.be.

Gepubliceerd op vrijdag 20 januari 2023 13.23 u.