Stel je vragen over Fiberklaar op 27 maart

Komt jouw woning in aanmerking voor een fiberaansluiting en zit je boordevol vragen? Op 27 maart vindt in Parochiecentrum Sint-Amands een infomoment plaats waar mensen van Fiberklaar en van aannemer APK aanwezig zijn om jouw vragen te beantwoorden over het glasvezelnetwerk. Je kunt je op dat moment ook nog aanmelden voor een gratis aansluiting. Ben jij er ook bij?

Fiber is een draad van glas, zo dun als een haar. Dankzij deze vezel kunnen enorme hoeveelheden data via lichtsignalen verstuurd worden in een heel korte tijd en over enorme afstanden. Dat betekent een bliksemsnelle en superstabiele internetverbinding. Momenteel zijn er in Geel volop werken aan de gang om deze aansluitingen te realiseren.

Met dit infomoment willen Fiberklaar en aannemer APK jou de gelegenheid geven om al je vragen te stellen.

Voor wie is dit infomoment bedoeld?

Dit is een infomoment voor bewoners van woningen die aangesloten kunnen worden op het fibernetwerk. Normaal gezien kreeg je in dat geval al eerder communicatie van Fiberklaar in de brievenbus. Ben je toch niet helemaal zeker? Check op www.fiberklaar.be of jouw woning Fiberklaar is.

Wat kun je verwachten?

Verwacht je niet aan een presentatie. Je kunt wel zelf al je vragen stellen. Wat is fiber? Hoe verloopt de bouw van het glasvezelnetwerk? En hoe gebeurt de aansluiting op de woning? De fiberexperts van Fiberklaar en aannemer APK beantwoorden al je vragen.

Praktisch

  • Wanneer? Maandag 27 maart van 14 tot 18 uur
  • Waar? Parochiecentrum Sint-Amands, Werft 16

Wil je meer weten over fiber en het netwerk? Ontdek alle voordelen en voorwaarden.

Gepubliceerd op maandag 13 maart 2023 9 u.