Naar inhoud

Bewonersavond Sint Dimpna uitgesteld tot 1 oktober

De bewonersavond voor Sint Dimpna die deze donderdag (2 juli) zou doorgaan in de Leonardozaal van het Sint Dimpnacollege zal worden verplaatst naar donderdag 1 oktober (om 19.30u in de Leonardozaal).

 

De reden hiervoor is dat er tijdens de bewonersavond een aantal belangrijke vragen werden gesteld rond onder andere de regionale verbindingsweg die Sint Dimpna moet ontlasten, de parkeerproblematiek en de wenselijke toekomstige inrichting van het Sint Dimpnaplein en dat wij hierrond nog verder onderzoek moeten uitvoeren. Wij nemen deze vragen zeer serieus en willen hier dan ook tijdens de tweede bijeenkomst goede antwoorden op kunnen geven. Als er in de tussentijd dringende vragen zijn, kunnen die uiteraard altijd worden gesteld.

 

Omdat misschien niet iedereen dagelijks zijn email bekijkt, willen wij een beroep op u doen om mensen waarvan u weet dat ze deze donderdag naar de bewonersavond zouden gaan, te verwittigen van de verplaatsing van de datum. Er zal sowieso ook een bericht op de website van de stad worden opgenomen en een bericht ter plaatse worden aangeplakt.

Datum van het bericht: dinsdag 30 juni 2015
Alle nieuws reacties (0) lezenreageren