Naar inhoud

Energiezuinig verbouwen? IOK en Kamp C zoeken 100 Kempense gezinnen

BENOveer jij mee?

Wil je grondig energiezuinig renoveren? IOK en Kamp C willen de komende drie jaar 100 Kempense gezinnen helpen die hun woning willen BENOveren. BENOveren is renoveren met hogere ambities op vlak van energieprestaties en met de renovatiestappen in de meest logische volgorde.

Een renovatiecoach van Kamp C komt bij je langs, bekijkt mee welke werken prioritair zijn en helpt bij de opmaak van een stappenplan. Nadat je zelf bij verschillende aannemers offertes hebt opgevraagd, krijg je advies over deze offertes en de loop van de werken. De renovatiecoach is hét aanspreekpunt voor al jouw vragen tijdens het renovatieproces. Wie inschrijft op dit gratis ondersteuningsaanbod, engageert zich om in de loop van de komende drie jaar zijn/haar woning te BENOveren. Bovendien word je een ambassadeur in een campagne bedoeld om ook andere gezinnen aan te zetten tot ingrijpende renovatie.

 

Heb je interesse, schrijf je dan in via www.kempen2020.be/BEN. Heb je nog vragen? Kom vrijblijvend langs op een infoavond: maandag 22 mei in de raadzaal van het gemeentehuis in Laakdal (Kerkstraat 21), woensdag 31 mei in het gemeentehuis in Hoogstraten (Vrijheid 149) en dinsdag 13 juni in Gemeenschapscentrum Den Dries in Retie (Kerkhofstraat 37). De infoavonden starten om 20u. Deelname is gratis.

 

meer info: www.kempen2020.be/BEN, 014 56 42 57, duurzaamheidsteam@iok.be  

Datum van het bericht: woensdag 19 april 2017
Alle nieuws