Naar inhoud

Inschrijvingen kunst- en muziekacademie

Heb je interesse in kunst of muziek? Vind je toneelspelen of balletdansen leuk? Schrijf je dan in bij de kunst- of muziekacademie.

De Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst geeft deeltijds kunstonderwijs aan iedereen vanaf 6 jaar. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen zich in de verschillende ateliers artistiek en creatief ontplooien. Kunstzinnige voorkennis is hiervoor niet vereist, wel de goesting om actief bezig te zijn met kunst. Vanaf woensdag 14 juni kan je je inschrijven bij het secretariaat, Kollegestraat 118, op maandag en woensdag van 13u tot 20u, op dinsdag van 9u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12.30u.

 

meer info: Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst, 014 56 65 60, kunstacademie@geel.be, http://kunstacademie.geel.be

 

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans biedt deeltijds kunstonderwijs en wil graag een inspirerende ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die zijn artistieke dromen wil ontplooien. De academie biedt onderwijs op maat: elke leerling – kind, jongere of volwassene – krijgt de kans om op zijn eigen tempo een kunsttaal aan te leren en zich daarin uit te drukken. De herinschrijvingen voor schooljaar 2017-2018 starten op woensdag 14 juni. Nieuwe leerlingen kunnen inschrijven vanaf woensdag 21 juni. Inschrijven kan zowel online als op het secretariaat. Het secretariaat, Stationsstraat 29, is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13u tot 20u, op woensdag van 9u tot 20u en op zaterdag van 8u tot 16u.

 

meer info: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans, 014 56 65 80, info@amwd.be, http://amwd.geel.be

Datum van het bericht: dinsdag 06 juni 2017
Alle nieuws