Naar inhoud

Onthaal stadhuis? Zonder afspraak!

Sinds januari werken diensten zoals burgerzaken en grondgebonden zaken van het stadhuis op afspraak. Voor een aantal producten heb je echter geen afspraak nodig.

Heb je via het digitaal loket een attest aangevraagd en de optie ‘afhalen aan het onthaal’ gekozen, dan hoef je voor het afhalen van dit document vooraf geen afspraak te maken. Je kan je attest op vertoon van je identiteitskaart afhalen. Ook je reispaspoort en rijbewijs liggen klaar aan het onthaal. Let op: om je identiteitskaart af te halen, moet je wel een afspraak maken. De dienst burgerzaken moet immers je identiteitskaart activeren met de PIN- en PUK-codes.

Wil je vuilzakken, een Geels halfuurtje, een compostbak- of vat of knipkaarten voor het containerpark kopen? Dat kan zonder afspraak aan het onthaal van het stadhuis. Je kan er ook gratis een stratenplan of een sticker ‘geen reclame’ komen halen. Het onthaal van het stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 16.30u en ook op dinsdagavond van 17u tot 19.30u.

Bevoegde dienst: Onthaal
Datum van het bericht: dinsdag 08 augustus 2017
Alle nieuws