Naar inhoud

Inbraken? 1 dag niet!

1dagniet

Eén dag zonder woninginbraken, daar streven we samen naar tijdens de actiedag ‘1 dag niet’ op vrijdag 27 oktober. Wil je van jouw woning, straat of wijk een veilige plek maken? Spreek je buren en kennissen aan en onderneem zelf actie. Ontdek meer initiatieven op www.1dagniet.be.

Ook de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout heeft een aanbod waar je beroep op kan doen:

  • Organiseer een Polysafe-avond bij je thuis voor familie, vrienden en buren. Een inbraakpreventie-adviseur komt langs, licht de werking van de politie toe en vertelt wat je zelf kan ondernemen om je woning beter te beveiligen tegen inbrekers. Bovendien legt hij ook uit hoe je best je waardevolle voorwerpen registreert.
  • Wil je graag inbraakpreventief advies op maat van jouw woning? De inbraakpreventie-adviseur komt gratis langs en geeft je tips en oplossingen om je huis veiliger te maken tegen inbraak.
  • Ook kantines en lokalen zijn vaak het doelwit van inbrekers. Tijdens specifieke infosessies voor groepen of verenigingen geeft de inbraakpreventie-adviseur eenvoudige tips en toont hij welke maatregelen je kan nemen om de veiligheid van jouw lokaal te garanderen.

meer info: inbraakpreventie-adviseur, 014 56 47 33, inbraakpreventie@pzglm.be

Datum van het bericht: dinsdag 12 september 2017
Alle nieuws