Naar inhoud

Evaluatiemomenten project trage wegen

www.rlkgn.be

In het najaar van 2015 is de stad Geel samen met het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete van start gegaan met het project trage wegen. Eind 2016 werd fase 1: centrum, Larum, Punt, Zammel, Stelen en Oosterlo afgerond. Begin 2017 startte fase 2: Ten Aard, Kievermont, Bel en Winkelomheide. Misschien was je wel betrokken bij fase 1, aanwezig op één van de infomomenten, of op één van de drie evaluatiemomenten of liep je al een van onze inventariseerders tegen het lijf. Alle trage wegen uit fase 2 zijn het afgelopen jaar door een team van enthousiaste vrijwilligers in kaart gebracht. En opnieuw zien we dat stad Geel bezaaid ligt met mooie, maar vaak ongekende trage wegen!

Bij het opmaken van dit herwaarderingsplan willen we weten wat er leeft bij de mensen. De stad hecht er veel belang aan om in alle fasen van het project maximaal te overleggen met alle betrokkenen. Ook jij hebt de mogelijkheid om een steentje bij te dragen en te bekijken welke wegen en verbindingen prioritair zijn voor de schoolgaande jeugd, recreanten, mountainbikers, landbouwers en ruiters. De samenvatting van deze bevraging vormt de basis voor het herwaarderingsplan.

De stad Geel en het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete nodigen iedereen uit die suggesties en opmerkingen heeft of op de hoogte wil blijven van het herwaarderen van de trage wegen in Geel op een van de evaluatiemomenten:

 

Evaluatiemoment Bel

Dinsdag 10 oktober om 19 uur

Parochiecentrum - Bel

Wijdbos 39 – Geel

 

Evaluatiemoment Winkelomheide

Woensdag 11 oktober om 19 uur

Ontmoetingscentrum - Winkelomheide

Kemeldijk 5 – Geel 

 

In de week na de herfstvakantie volgt nog een bijkomend evaluatiemoment Ten Aard/Kievermont noord.

 

Wil je er graag bij zijn op een van de evaluatiemomenten? Gelieve je dan op voorhand even aan te melden bij Charlotte Corthals van het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete.  

 

Kan je er niet bij zijn maar ben je wel benieuwd naar de trage wegen bij jou in de buurt? Of heb je opmerkingen of suggesties? Dan kan je terecht bij Charlotte Corthals van het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete of op deze link http://projecttragewegen.geel.be.

 

Datum van het bericht: woensdag 04 oktober 2017
Alle nieuws