Naar inhoud

Bib Bib Hoera!

40 jaar bib

Misschien heb je de gloednieuwe banner al gezien toen je de bib bezocht? Omdat de Geelse bib 40 jaar bestaat, maken ze van 2018 een verrassend feestjaar, samen met jou! Hou daarom website, Facebook en folders in de gaten voor alle activiteiten.

 

Lang leve al de jarigen!

In 2018 nodigt de bib iedereen uit die jarig is. Kom naar de balie, toon aan dat je die dag jarig bent en krijg een leuke verrassing! Wie op zondag of op een feestdag jarig is, mag op de eerstvolgende openingsdag langskomen.

 

Primeur in de bib: Boek een Boek!

Zin in een boek, maar je weet niet welk? De bib biedt raad en maakt voor jou een pakket op maat. Vul eerst je aanvraagformulier in via de website van de bib of vraag ernaar in de bibliotheek. Een medewerker van de bib maakt voor jou een selectie op basis van jouw voorkeuren. Hou je mailbox in de gaten, want je krijgt een e-mail als de boeken klaarliggen aan de balie van de bib. Heb je geen computer, dan belt de bib je op. Het enige wat jij dan nog moet doen, is het pakket ophalen en de boeken lezen die bij jou in de smaak vallen.

 

Win een kinderstage in de bib!

In februari kan je een unieke kinderstage winnen. Ben jij de gelukkige? Dan mag je samen met een vriend of vriendinnetje, op vrijdag 16 februari een dag meewerken in de bib. Uiteraard onder de kindvriendelijke, maar professionele begeleiding van de medewerkers. Die zorgen ook voor een warm onthaal en leren je de kneepjes van het bibvak! Wil jij graag in aanmerking komen? Deponeer je naam dan in de box aan de balie voor 3 februari. Na het leeskasteel van 3 februari, om 11.30 uur, wordt de winnaar bekendgemaakt.

Bevoegde dienst: Bibliotheek
Datum van het bericht: dinsdag 09 januari 2018
Alle nieuws