Ontdek het gloednieuwe stadsmagazine

Vanaf 25 november krijgt elke Gelenaar voor de eerste keer het nieuwe stadsmagazine in de brievenbus. Geen InfoGeel en aparte UiT-krant meer. Wél een nieuw en fris magazine waarin volop mensen centraal staan. Verwacht je aan meer beelden en meer verhalen. Evenementen en activiteiten van stadsdiensten en verenigingen krijgen een eigen plaatsje.

Het stadsmagazine kwam er op vraag van de Gelenaren. Uit een bevraging eind 2020 bleek dat het infoblad InfoGeel goed scoorde. Zo goed, dat onze inwoners het graag vaker dan vier keer per jaar in de bus willen krijgen. De stad ging aan de slag met de tips en suggesties die ze kreeg: inwoners willen meer weten over de toekomstplannen van de stad, verhalen van inwoners lezen en er activiteiten van verenigingen terugvinden.

InfoGeel was goed. Het nieuwe stadsmagazine is nóg beter!

Voortaan ontvang je het gloednieuwe stadsmagazine tien keer per jaar. Dat is er iedere maand eentje, behalve in januari en augustus!

In het nieuwe magazine vind je vaste rubrieken waarin mensen centraal staan. Lange beschrijvende teksten maken plaats voor meer beelden, andere insteken en verhalen van onze inwoners, vrijwilligers en medewerkers. Het stadsmagazine bruist van het leven!

Een eigen plek voor evenementen en activiteiten

Het stadsmagazine bundelt InfoGeel en de activiteitenkrant ‘UiT in Geel’. Geen aparte UiT-kalender meer, maar wel een vaste plek voor evenementen en activiteiten van stadsdiensten en verenigingen.

De stad maakt voor deze rubriek een selectie uit de digitale Uit-kalender. Zet de activiteit van je vereniging zeker in de kalender. Wie weet verschijnt ze dan binnenkort in het stadsmagazine.

Heb je het nieuwe stadsmagazine niet ontvangen?

Het stadsmagazine valt ten laatste op 2 december in je brievenbus. Heb je het na die datum toch niet ontvangen? Maak een melding via de oranje knop op deze pagina. Je vindt er ook de digitale versie van het stadsmagazine.

 

Gepubliceerd op donderdag 24 november 2022 14.24 u.