Ontmoetingslokaal gelijke kansen

Het ontmoetingslokaal gelijke kansen is een ontmoetingsplaats van de dienst gelijke kansen waar iedereen mag binnenwandelen! U kunt er andere mensen ontmoeten. Het is een plaats waar u terecht kan wanneer het wat moeilijker gaat. Of wanneer het juist heel goed gaat. Of wanneer u nood hebt aan een praatje met anderen. Het is een ontmoetingsruimte waar iedereen zich kan en mag thuis voelen.

Samen Eten - VOORLOPIG GESLOTEN!

Op woensdag van 12 tot 15 uur kunnen mensen in de ontmoetingsruimte terecht voor een goedkope maaltijd. We vragen om om 12.30 uur aanwezig te zijn als u graag mee wil eten.

Na het samen eten, is de ontmoetingsruimte open voor gezellig samenzijn. U kan er een spelletje spelen, iets drinken, de warmte opzoeken,…

Het sociaal restaurant is vrij toegankelijk. Inschrijven is niet nodig.

  • Mensen met een vrijetijdspas: 2 euro
  • Mensen zonder vrijetijdspas: 3 euro
  • Als de menu een maaltijdsoep is, dan kost het 1 euro minder
  • Kinderen onder 10 jaar betalen kindertarief (de helft van de prijs)

Broodbedeling 

De broodverdeling is er voor mensen met een MIN – pasje of een vrijetijdspas. Tijdens de afhaalmomenten kan je langskomen om brood te komen halen. Dit is gratis.

Wil je meer info? Patricia | 0492 90 10 43

Activiteiten

Vrijwilligers staan in den echo mee in voor de werking en organiseren er activiteiten. Informatie over onze activiteiten, vindt u in het krantje van de dienst gelijke kansen.

Voor wie?

Iedereen is welkom in onze ontmoetingsruimte.

Wij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers. Kom gerust langs voor meer informatie.

Meer info

014 56 73 10 | gelijke.kansen@geel.be