Ontspanningsaanbod

Bingo

Elke eerste vrijdag van de maand wordt er in het dienstencentrum een bingo-namiddag georganiseerd. Er zijn talrijke prijzen te winnen.

U betaalt €1 per kaart.

Wanneer de eerste vrijdag van de maand op een feestdag valt, verschuift de bingo naar de volgende vrijdag.

Crea

Op dinsdagnamiddag is de crea-club aan het werk tussen 13u30 en 16u. Gezellig handwerken bij een lekker tasje koffie. De handwerkjes zijn zowel voor eigen gebruik als voor het goede doel.

Kaarten

Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt er gekaart in het dienstencentrum tussen 13u30 en 16u30.

Klassieke muziek

Onder leiding van een enthousiaste vrijwilliger, kan u de mooiste klassieke melodieën beluisteren. Om de 14 dagen op maandagnamiddag, telkens van 14u tot 16u. Het programma kan u in het folderrek in onze cafetaria vinden.

Rummikub

Elke woensdag kan je van 14u tot 16u30 komen rummikubben in het dienstencentrum. Dit plezierige gezelschapsspel zorgt niet alleen voor een leuke namiddag maar traint ook het geheugen en houdt de geest jong.

Fietsen met Vl@s

Vl@s (Vlaamse Actieve Senioren), afdeling Geel organiseert in samenwerking met het dienstencentrum fietsmomenten.

Elke donderdagnamiddag kan je meefietsen. Vertrek aan het dienstencentrum om 13u30.

Voor meer informatie kan je Vl@s contacteren op het nummer 0479 80 05 15.

Petanque

Je kan alle dagen vrij komen spelen op 1 van de 5 petanquevelden aan het dienstencentrum. Tijdens het speelseizoen is er elke woensdagnamiddag begeleiding aanwezig om je alles over petanque te leren. Het speelseizoen loopt van eind maart tot eind oktober.