Laarsveld

Deze pagina is specifiek voor de bewoners van Laarsveld en Drieskens, waar werken aan de stoep en groenvakken worden uitgevoerd. Hier geven we updates en worden ook de presentaties van de overlegmomenten geplaatst. 

Update 25 oktober 2023

De proefopstelling staat ondertussen enkele weken in de straat. Daarom willen we de ervaringen van de bewoners in de straat kennen. Zo kunnen we meten of de proefopstelling de straat veiliger maakt of welke veranderingen hier nog aan kunnen bijdragen.

Naast deze evaluatie zal de politie snelheidsmetingen doen in de straat om objectief vast te stellen of de proefopstelling het gemotoriseerd verkeer vertraagt. 

Tot slot willen we uw mening kennen over welk groen u graag in de straat ziet.


Update 2 juni 2022

In de week van 6 juni worden normaal de groenstroken tussen de bloemenstrook en de rooilijn van de private eigendom(een strook van 90cm breed) met gazonzaad ingezaaid. De bewoners hoeven geen actie te ondernemen ter voorbereiding van de werken.


Infomoment 27 april 2022

Op 27 april 2022 zat de stad opnieuw samen met enkele bewoners van de straat om bezorgdheden en voorstellen over de inrichting van de straat te bespreken. U kunt de opname bekijken. Enkel mensen met deze link kunnen de opname bekijken. Deze video wordt niet standaard getoond op het YouTube kanaal van de stad en staat dus verborgen. 


Infomoment 8 december 2021

Op 8 december 2021 was er een infomoment voor de bewoners van Laarsveld. Op deze pagina vindt u de presentatie van deze avond. U kunt ook de opname bekijken. Enkel mensen met deze link kunnen de opname bekijken. Deze video wordt niet standaard getoond op het YouTube kanaal van de stad en staat dus verborgen. 

Mocht u op een later tijdstip nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u contact opnemen met het contactcentrum grondgebonden zaken via de gegevens hiernaast.