Peaches & Cream

Geelse handelaar Sanne Van Lierde van Peaches & Cream vertelt over haar ervaring als ondernemer tijdens de coronaperiode.

“Na de sluiting was er in eerste instantie bezorgdheid en stress. Die maakten gelukkig plaats voor rust. Die eerste maand heb ik weinig online promotie gevoerd. Met de maatregelen die gecommuniceerd werden en het rouwproces waarmee veel mensen te maken kregen, vond ik het ongepast om online reclame te maken voor ons erotisch speelgoed. Ik spendeerde die maand vooral tijd aan het aanvullen van mijn webshop. Ondertussen zijn we wel terug gestart met een dagelijkse post op onze sociale media. Ik vrees wel dat mensen terughoudend gaan zijn om buiten te komen. En dat luxeproducten pas als laatste aangekocht zullen worden. Dat zet onze kans op groei of herstel onder druk. Ook dat we voorlopig geen workshops en lessenreeksen kunnen organiseren, is een domper.

Toch langs deze weg ook een warme oproep. Om niet per definitie online bij ketens te kopen. Wie bij Peaches & Cream komt winkelen mag zich verwachten aan een totaalbeleving. Wij halen het product voor jou uit de verpakking. Zo kan je alles zelf eerst waarnemen en ontdekken hoe het product werkt. Alles mag vastgepakt en aangezet worden. Ben je opzoek naar iets specifieks, dan gaan wij daar voor jou naar opzoek. Ook bij het passen van kledij helpen we je graag. De lokale handelaar staat synoniem voor persoonlijke hulp en eerlijk advies."

Meer info: https://www.peachesandcream.be/