Pedico

Geelse handelaar Line Mertens van Pedico vertelt over haar ervaring als ondernemer tijdens de coronaperiode.

“Gas geven. Ons team was tijdens de coronaweken sterk uitgedund en dus vielen wij zelf terug op simpelweg gas geven. Uren magazijn- en ander werk. Met man en kinderen zondags online bestellingen inpakken. ‘s Avonds de laptop openklappen om ook de administratie bij te werken. Deze coronaperiode staat in ons geheugen gegrift als de periode waarin we schouder aan schouder gas gaven.

Een periode van grote emoties ook. Tranen bij het zien van onze uitgekozen collectie zomerschoenen achter gesloten deuren. En een aanstekelijke glimlach bij het opnemen van de promotiefilmpjes voor onze sociale media. Vaak kregen de klanten ons ook stil. Als ze ons per telefoon bedankten voor het advies. Als ze ons mailden met de foto van dochterlief die trots haar eerste schoenen toont. Als ze een sms stuurden omdat ze blij waren met onze levering.

Die tientallen verhalen doen ons nog meer beseffen dat – in coronatijden en erna - wij net daar het verschil maken. Wij zijn geen gezichtloze, grote onderneming. Wij zijn die kleine Pedico-familie, met dat leuke team. Je kent ons van in de winkel, van aan de telefoon of van dat nieuwe filmpje op Instagram. En met ons gezicht en onze stem komen ook ons enthousiasme en onze service. Want nog meer dan dat paar schoenen dat je wel of niet koopt, onthouden wij jouw vriendelijke reactie, ons gesprek, jou. We hebben je gemist en kijken ernaar uit om je terug te zien, in de winkel. Terug met ons volledig team. Zoals steeds met volle goesting. En met vele maatregelen om jou in veilige omstandigheden te kunnen ontvangen.”

Meer info: https://www.pedico.be/