Naar inhoud

Praktisch

Dienst personeel

Werft 20
2440 Geel


tel. 014 56 70 30
personeel@geel.be

Dienst personeel

De hoofdtaak van de dienst personeel is het beheren van de personeelsdossiers van alle medewerkers van de stad Geel en het berekenen en betalen van hun loon. De dienst personeel behandelt voor de stedelijke diensten alle personeelsaangelegenheden, gaande van het binnenkomen in de organisatie (selectie, aanwervingsexamens, onthaal), het functioneren en het doorgroeien in de organisatie (functionele loopbaan, functioneringsgesprekken, evaluaties, uitreiking eretekens, contractaanpassingen, vorming) tot het verlaten van de organisatie (pensionering, einde contract, ontslag).

Verder verstrekt de dienst personeel informatie over vacante betrekkingen binnen het stadsbestuur. Als er vacatures zijn, worden die bekend gemaakt via deze website, door aanplakking in de stedelijke gebouwen en op de WIS-computer van de VDAB en in voorkomend geval via advertenties in kranten.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze laatste vacatures? Neem dan regelmatig een kijkje op onderstaande pagina. Als je spontaan wil solliciteren bij de stad Geel kan je hieronder een sollicitatieformulier downloaden. Je vult dit in en stuurt het op, of brengt het persoonlijk binnen bij de dienst personeel. We houden alle gegevens gedurende één jaar bij. Zodra er een vacature is voor een functie die bij jouw profiel past, nemen we contact met je op.

Bevoegdheden