Pidpa spoelt leidingen in Geel

Vanaf midden oktober spoelt Pidpa leidingen in Geel. De werken zijn noodzakelijk om de kwaliteit van het drinkwater op lange termijn te blijven garanderen.

Tijdens de spoelwerkzaamheden gebruik je best geen leidingwater om te vermijden dat opgewervelde deeltjes in de binneninstallatie terecht komen. Onderaan vind je een lijst met de straten die op de planning staan. Woon je in een straat die in de lijst staat? Dan kun je in de volgende maanden een brief van Pidpa verwachten met de datum waarop de leidingen in jouw straat gespoeld worden. Pidpa verwittigt je minimaal drie werkdagen voor de spoeling.

Lijst van de betrokken straten

Borgeleien, Buitensteinde, Gebeunt, Groententen, Haag, Hagelberg, Haverbeemden, Hees, Herentalsedijk, Herentalseweg, Hezeschrans, Houterveld, Keersvennen, Lammerdries, Langstraat, Larum, Larumsebrugweg, Larumsgoor, Lichtaartseweg, Merenseweg, Mosselgoren, Olenseweg, Oude-Brugweg, Poiel, Puntstraat, Raamberg, Reiten, Roerdompstraat, Scheidijk, Schurendel, Steenovens, Twee-Molensstraat, Velveken, Venkelstraat, Vlinderstraat, Vogelzang, Voshonink, Zwaarvoerdersspoor.

meer info: www.pidpa.be

Gepubliceerd op donderdag 26 september 2019 8.46 u.