Heb je deze pijlen al gespot?

De kans is groot dat je deze pijlen al ergens in Geel zag hangen. Ze zetten jou en al onze inwoners aan om zich even de vraag te stellen: welke richting gaan we uit? Hoe leven en wonen we in de toekomst?

De voorbije decennia is onze stad sterk geëvolueerd en dat proces zal ook niet stoppen. Onze verdere groei vraagt om een duidelijke strategie. Waarom? Omdat we willen dat Geel een leefbare, aangename stad blijft, die haar eigen identiteit en haar dorpse karakter niet verliest. Al een aantal jaar werken we samen met onze inwoners en verschillende experts aan een helder plan voor de toekomst.

Beleidsplan Ruimte

Dit voorjaar komen we met dat plan, het Beleidsplan Ruimte, naar jou toe. Het Beleidsplan Ruimte gaat over verschillende domeinen, waaronder wonen, openbare ruimte, mobiliteit, duurzaamheid … Elders op de website vind je meer informatie over het meerjarenplan, waarin staat wat we de komende zes jaar in Geel willen bereiken. In dat meerjarenplan zijn al een aantal concrete acties uit ons beleidsplan opgenomen. Maar we hebben nog veel meer ideeën voor in de toekomst!

We hebben jou nodig!

Zo’n ambitieus plan kunnen wij als stad natuurlijk niet alleen waarmaken. We rekenen op jou als inwoner. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen. Doe het voor jezelf, maar ook voor je (klein)kinderen. De pijlen hangen niet voor niets op plaatsen waar onze toekomstige generaties nu opgroeien.

Wedstrijd #mijngeel

Op verschillende locaties in Geel vind je de pijlen 'Welke richting gaan we uit?'. Wat moet je doen om een cadeaubon van stad Geel voor 50 euro te winnen?

  1. Maak een selfie of een creatieve foto bij de pijlen.
  2. Post hem openbaar op je sociale media met #mijngeel.
  3. In de beschrijving vermeld je @stadgeel en geef je een antwoord op de vraag ‘welke richting ga jij uit?’

Meer info over de wedstrijd vind je op www.geel.be/mijngeel. Deelnemen kan tot en met 31 maart 2020.

Binnenkort meer!

Benieuwd geworden? Via de volgende kanalen kom je binnenkort meer te weten:

Gepubliceerd op donderdag 20 februari 2020 9.30 u.