Naar inhoud

Praktisch

Lokale economie

Werft 20
2440 Geel


tel. 014 56 60 90
fax 014 56 60 74
economie@geel.be

Intergemeentelijke tewerkstellingscoördinator

U hebt het vast gemerkt; ondanks het hoog aantal werkzoekenden is het moeilijk om de ideale kandidaat te vinden voor uw vacature. Bovendien zijn deze ideale kandidaten ook ‘duur’ door hun ervaring, opleiding enzovoort. Door de aanwerving van de intergemeentelijk tewerkstellingscoördinator kan de Stad Geel en de gemeenten Laakdal en Meerhout u als bedrijf ondersteunen in uw tewerkstellingsprojecten.
Het is de taak van de tewerkstellingscoördinator in Geel, Laakdal en Meerhout om u te adviseren aangaande tewerkstellingsmaatregelen zodat u die ‘witte raaf’ goedkoper kan tewerkstellen. Deze maatregelen zijn in het leven geroepen om de tewerkstelling te verhogen, maar ze zijn niet voor iedereen even duidelijk. Bij vragen over tewerkstellingsmaatregelen kan de tewerkstellingscoördinator contacteren of langskomen op het gemeentehuis (maandag in Meerhout, woensdag in Laakdal en de andere dagen in Geel).
Indien u plannen heeft aangaande projecten in verband met tewerkstelling of sociale economie kan u de tewerkstellingscoördinator eveneens contacteren voor ondersteuning van dit project.

 

Meer info 
Kim Leyten

0492/901022 (of 014566095)
kim.leyten@geel.be